Van trainingskamp in Japan naar WK in Kazachstan

  Hallo iedereen,

  Na even een tijdje rust. Heb ik veel kunnen nadenken over de afgelopen weken. In me hoofd was het een rollercoaster van emoties. Zoals de meeste van jullie weten, zijn george en ik niet meer samen. En gaat ieder zijn eigen weg. En heel eerlijk is dat een van de moeilijkste periodes geweest van dit jaar. Soms moet je bepaalde dingen accepteren die niet makkelijk zijn.

  In Augustus ben ik samen met Frans weer naar Nagoya gevlogen. En hebben daar samen met het Japanse team ons kunnen voorbereiden voor de wereld kampioenschappen. De voorbereiding is gegaan zoals gepland. Veel trainingen en veel rust genomen. We hebben van @Mline matrassen meegekregen om nog beter tot rust te komen. Thanks! Dus aan de voorbereiding heeft het niet gelegen. Mentaal was het zwaar en zat ik met te veel dingen in me hoofd om echt me te concentreren op mezelf.

  Vanuit Japan zijn we direkt door gevlogen naar Kazachstan waar de wereld kampioenschappen gehouden werden. En tevens ook het eerste kwalificatie toernooi voor de spelen van volgend jaar. Mijn eerste tegenstander kwam uit Griekenland. Voor mij niet de ideale tegenstand qua worstel stijl. En zo was het ook. In de wedstrijd zelf is niet dat er uitgekomen wat ik wou. En verloor zo op punten. Vervolgens verloor mijn tegenstander in de halve finale van Japan en zo was ik uitgeschakeld uit het toernooi.
  Op dat moment wou ik alleen nog maar naar huis en me rust terug vinden. Toen ik eenmaal thuis kwam merkte ik hoe mentaal-moe ik was. Ik wil absoluut niks te schuld geven of een excuus maken. Het zat er gewoon niet in dit toernooi. Samen hang van meerdere gebeurtenissen.

  Nu een paar weken verder merk ik dat ik wat meer rust kan vinden. En kan genieten van kleine dingen. Maar ik heb nog een weg te gaan. Met veel lieve mensen om me heen die me zoveel steunen op dit moment. Daarbij krijg ik ook mentale training wat ik best moeilijk vind om die stap te moeten maken.
  Deze week ben ik weer begonnen met trainen en het voelde best goed. Me conditie is wat achteruit gegaan 😋. Maar dat bouwen we weer op. En vanaf komende week ga ik weer terug de mat op.
  Dankjewel aan alle sponsors die dit jaar achter me stonden 💪

  @topsportlimburg
  @stadionuitzenden
  @theathelete’sfoot

  x