EK brons in Boekarest

  Hallo iedereen 😁

  Zoals jullie weten was ik afgelopen week in Boekarest voor de EK. Ik had dan ook besloten om dit keer in de 53kg klasse uit te komen. We zijn op dinsdag gevlogen en op woensdag middag had ik gelijk de loting. Op donderdag ging ik dan van start.
  Mijn eerste wedstrijd was tegen Duitsland en die kon ik met 10-0 winnen.In de kwartfinale kwam ik tegen Hongarije en na een spannende 6 minuten kon ik de wedstrijd met 4-2 winnen. In de halve finale kwam ik tegen Oekraïne en die verloor ik helaasop punten met 6-1. Voor nu was zij de sterkere. Op de vrijdag kon ik dan voor de bronzen medaille worstelen tegen Frankrijk. Eerste ronde kon ik winnen met 2-0. En gaf direct in het begin van de tweede ronde een 4 punter weg door me eigen actie te snel willen doen.Toen stond het dus 2-4 voor Frankrijk. Maar gelukkig wist ik sterk terug te komen en scoorde 2 keer een 2 punter. En wist zo de partij te winnen met 6-4.Dus dat betekende een bronzen medaille gaat met mij mee naar huis.✌😁

  Er viel zo een last van me schouders na al dit harde werk ik eindelijk er iets voor terug krijg. Vorig jaar was een heel moeilijk jaar, maar ik ben iedere dag positief gebleven en hoop gehouden dat alles goed zou komen. Dit is ook mede mogelijk gemaakt door de sponsors die altijd in mij en ons team zijn blijven geloven.

  Stadion uitzenden, Topsportlimburg, The Athlethe foot, NOC-NSF, Frans Snijders BEDANKT voor alle vertrouwen!

  Zoals de meeste weten is mijn familie kring heel belangrijk dus zonder hun zou ik niet staan waar ik nu sta!
  Ook neem ik nu de kans om me vader Michel Krauth te bedanken voor zijn geduld en inzet !

  Voor nu heb ik even een weekje rust en dan gaan we weer knallend verder!

  xx