3 keer is scheepsrecht

  Hallo allemaal :),

  Afgelopen dinsdag ben ik weer geopereerd aan mijn scheenbeen.
  Sinds 2 weken had ik weer last van een cyste die steeds terug kwam.
  Ik ben in het verleden al 2 keer geopereerd geworden maar het kwam toch steeds weer terug.
  Ik heb vorige week een MRI en echo gemaakt in de Bergman clinic in Naarden. En in de uitslag bleek dat er weer een cyste zich genesteld had in het botvlies van mijn scheenbeen.

  Aangezien nu toch geen toernooien zijn en ik niet op de mat kan trainen heb ik besloten om me gelijk te laten helpen. Dus kon ik dinsdag gelijk terecht. Ze hebben de cyste goed kunnen verwijderen en ook een stukje van mijn botvlies weggehaald.

  Vandaag kon het verband eraf en heb ik weer wat minder druk op mijn been. De eerste 2 dagen heb ik veel pijn gehad en was het pijnlijk van binnenuit. Ik krijg op dit moment sterke pijnstillers die ik iedere dag ga afbouwen. Ik hoop over 2 a 3 weken weer mijn normale trainingen te kunnen beginnen.

  Ik ben mezelf wel een paar keer tegen gekomen in de afgelopen dagen en moest ook hulp van anderen accepteren. Waardoor ik soms wat emotioneler ben dan normaal. Wat soms best moeilijk is als je gewend bent zelf dingen te doen. Mijn partner Giel heeft gezorgd voor een hele boel kinder chocolade zodat ik niet zal verhongeren hihi. En aan de rest van de verzorging zal het niet liggen en word ik flink verwend. Ook heb ik al zieke bezoek gehad van me ouders en zusjes die me even kwamen verwennen met wat lekkers. Mijn enigste zorg is hoe krijg ik straks al die chocolade kilo’s weer eraf getraind? 😛

  Ik hoop dat iedereen gezond blijft en lief voor elkaar is.
  En hopelijk zal ons normale leventje gauw weer terug komen.

  Veel liefs, xx