WK 2018 Budapest

  Hallo lieve mensen,

  Ik heb lang nagedacht wat ik hier kon schrijven. Maar de afgelopen paar dagen kwam er niks positiefs in mijn gedachten.
  Tot nu toe ben ik nog steeds boos, verdrietig en teleurgesteld hoe het WK verlopen is.

  Ik vraag me zelf steeds maar weer af hoe heeft dit kunnen gebeuren van 9-0 voor staan en dan op touche verliezen. Ik kan het niet meer terug draaien, maar wat doet dit pijn. Onverdient verliezen is waar ik mentaal tegenaan loop.
  Ik kan mezelf wel blijven afvragen HOE? Maar daar schiet ik niks mee op. Ik moet nu verder en na mijn vakantie ga ik weer met een frisse start ertegen aan. Dit zal wel nog een tijdje duren voordat ik dit een plaatsje kan geven.

  Ik heb de afgelopen dagen zoveel lieve berichtjes gekregen en dat heeft me ontzettend geholpen. Iedereen dan ook super bedankt voor alle succes wensen, berichtjes, telefoontjes, kaartjes noem het maar op. Zonder jullie zou ik niet staan waar ik nu sta.

  In het bijzonder wil ik mijn trainer Frans bedanken. De afgelopen paar maanden zijn we veel samen onderweg geweest. We hebben veel gelachen maar ook veel bloed zweet en tranen gehad. We hebben er samen alles aan gedaan om fit te worden en dat was ons gelukt. We waren er klaar voor. Helaas ging het niet zo hoe we verwacht hadden. Dankjewel voor iedere keer dat je me gepusht hebt om verder te gaan en niet op te geven.

  Als laatste wil ik mijn sponsoren Stadion Uitzenden, TopVintage Vintage & Retro Boutique,  Topsportlimburg, VHealth Kay, NOCNSF en Ben Wijkel bedanken voor de steun afgelopen jaar. Ik kon niet zo ver zijn gekomen zonder jullie bijdragen en daar ben ik super dankbaar voor.

  Volgend jaar is een nieuw jaar met nieuwe kansen. Voor nu neem ik even tijd voor mezelf en ga ik genieten van een rustige periode.